61 000 lv.
For sale apartment in Shumen

The property was added at 19:38 on 15/07/2018 
 This property has been viewed 2913 times
Interested in this property? Call 0877755698 Make inquiry

Property features

  • Panel
  • Elevator
  • Two bedroom

Property description

Двустаен апартамент се в района на Болницата. Със застроена площ от 64 кв. м. . Изложение Юг / Север .Разпределение: хол, спалня, кухня, баня и тоалетна в едно помещение, Г-образен коридор и две тераси. Подобрения: частично сменена PVC дограма и ламиниран паркет. Към имота има ИЗБА. Намира се в близост до” Кауфланд” 2,много спокоен и комуникативен район.цена:61000лв.
ref#072
За повече информация моля обадете се на посочения телефон(0877755698) или заповядайте в офиса на агенцията:гр.Шумен ул.”Цар освободител”69 ет2 офис №2
Ние ви предлагаме;Реклама и съдействие за продажбата ( покупката) на вашия имот. Комуникация и преговори с потенциални клиенти(купувачи или продавачи), организиране на огледи, помощ за договаряне между страните, съдействие на всеки етап от началото до края сделката.Консултация и предоставяне на професионални съвети свързани със законодателството, с техническите параметри на даден имот, ценообразуването, данъчните, юридически и финансовите аспекти при покупко-продажбата и всякакви други въпроси, които изникват при сделките с имоти.Съдействие за банков кредит.
Юридическа помощ.Изготвяне на пълен пакет документи и договори, проверки на собствеността и оформянето на изрядна документация на имота.
Ние ще намерим за вас желания имот и ще ви помогнем да го придобиете.За нас е важно да сте наш клиент защото:
Вашето доверие е нашият капитал!Вашите цели са нашата мисия!